VIKTIGT!

Hej alla underbara läsare, JO. Det är såhär att mitt internet är helt piss off! Det segar ihop, osv, går knappt att va inne på det så kommer inte uppdatera förens det blir bättre, för det tar en jävla tid innan man kan öppna internet osv, går heller inte att blogga genom mobilen p.g.a internet -.- Hoppas ni har förståelse, kommer meddela när det är bättre, ha det underbart. PUSS! <3

-

Halloj era goingar! 
Hur är det med er? Själv mår jag toppen, nyss ätit så mår lite illa..PROPPMÄTT, men gott var det!
Idag har jag vart med min ena going, johanna. Vi hade det super kul, spelade lite fotboll, prata, datorn, bakade chokladbollar osv, skit goda blev dom men illamående blev man efteråt.. 
Jag har inte så mycket och säga, ge mig tips och ideer i kommenterarena om vad jag kan blogg om.
Nu ska jag ut på en långpromenad, går i ungefär en timma, great. Men vi hörs sen, kanske slänger in något inlägg ikväll, på jordgubbarna jag ska äta, mums. Kyssar! 
 
 

DAFUQ!

Godmorgon mina underbara läsare.
Vaknade precis med en jävlans nackvärk,någon som har några tips? på vad jag kan göra så att det blir bättre.
Idag ska jag KANSKE träffa Johanna, berättar mer om dagen ikväll eller så.
Bild från johanna:

Vinnarna i veckans blogg.

Tjenixen era goingar! 
Nu har jag valt 4 3 vinnare, 3 värdiga vinnare i veckans blogg. Jag vet, jag vet. Jag hade skrivit 4, men nu blev det 3, okej? Hittade som sagt tre värdiga vinnare..
OCH VINNARNA ÄÄÄÄÄÄÄÄR:
 

Filippa: Din blogg är verkligen.. UNDERBAR. Älskar headern, enkel,fin header som gör hela bloggen. Sen hur du formulerar dina meningar. Love it, en blogg jag måste följa i fortsättningen! Jag recommenderar även denna blogga till alla mode/tips och foto fixerade människor, toppen blogg till er. FÖLJ -->HÄÄR<--
 
Hanna och Joline: Eran blogg är också sådär fantastiskt, väldigt recommenderande! Gillar designen väldigt mycket, man ser att den är välgjord och att ni har ett intresse för detta. Joline och Hanna bloggar om b.la mode, foto, insperatin, tips och vardag. En blogg för dig alltså ;) FÖLJ -->HÄÄR<--
 
 
Johanna Ledström: Johanna din blogg är super fin, jag älskar din blogg, det vet du redan. Läser varje dag! Johanna bloggar om olika saker, b.la foto, tips, vardag och djur (häst/katt)! Tycker du borde kolla in den -->HÄÄR<--
 
 
Kram på er, ni är värd detta, så ta åt er. Håll utkik, jag ska försöka fixa veckans blogg varje vecka, om jag hinner. ♥
 
        
Bilder från (http://weheartit.com/

dagens shopping!

Halloj alla underbara läsare, jag vill börja med att säga tack, tack för att du läser min bogg och jag hoppas du kan fortsätta med det.
Sen vill jag berätta om dagens shopping, hade slut på bateri på kameran så fick ta iphonen, men det gick väl bra det å.. Allt jag köpte var på rean. 
Juste ikväll, har ingen tid bestämmt men då utser jag vinnarna till veckans blogg, fortsätt delta i tävlingen -->HÄR<-- 
 
   - Super läcker väst, älskar den! Pris: 249:- 125:-
   - Vit topp (den jag har under västen), skit snygg och en bra "basic-vara" man kan använda under och till
     jädra massa, super nöjd. Pris: 99:- 59:-
   
   - Ur snygg tröja, blå/vit randig, urringad i ryggen som ni kanske ser.. Snyggt till jeans, eller jeans-shorts! 
   Pris: 99:- 49:-
   - Grymt snygg topp, super tunn och luftig att ha nu till sommaren, älskar knytet där nere! Pris: 199:- 99:-
   Passar suveränt till jeans-shorts och andra jeans (svarta..) 
    
   - Gör sköna rosa söta mjukisbyxor. Var bara tvungen att köpa dom, tänk vad skönt att ha här hemma.
   Pris: 199:- 99:-
   - Sen köpte jag även en ring, fick dock ingen bra bild på den med pappas iphone, men söt är den. Silver ring      
   med ett litet kors på! Pris: 59:- 30:-
 
  Kramar.
 

Veckans blogg!

Bilder sen igår!

Här kommer lite härliga bilder från gårdagen:
 
 

Glad midsommar!

Hej och glad midsommar alla goa potatisar! x)
Vad ska ni göra en dag som denna? Gud vilket bra väder vi fick, brukar alltid vara skit väder under midsommaren, men äntligen fick även vi lite sol! Vad ska ni göra i midsommar? Själv ska underbara Johanna komma hit, vi ska dansa runt midsommarstången och äta gott. Nu ska jag duscha sen kommer väl johanna, lägger ut bilder från dagen ikväll, eller imorgon!
Kramar.

rubrik saknas!

Tja alla coola läsare, idag har jag vart med min underbara syster, Johanna.
Vi gick en stund på stan sen åkte vi hem till henne. På stan köpte jag en tröja till pappa för allt han ställt upp för mig osv, så jag kände att jag va tvungen att ge något tillbaks, tog känner jag nu efteråt att jag skulle köpt något till mamma också men pengarna räckte inte, får bli en annan gång.
När vi kom till henne gjorde vi spagetti med bacon, sen till efterrätt jordgubbar med grädda, fan vad gott det var.
Sen fick vi ut till stallet för det skulle komma någon "hov blablablaaa" glömt va det hette xD Men han kom inte, där satt vi, i en timma typ men ingen dök upp, fyfan! 
Hadde världens snyggaste stalloutfit, dock har Jossan aka Johanna inte skickat bilden i min fina outfit, men kolla in den -->HÄR<--  ! 
Ni får mer än gärna ge tips på vad jag ska blogga om, har ingen fantasy så hjälp mig, snälla! 
Bye.
 

Dagens fotografering!

Halloj alla goa människor! 
Min dag har spenderas åt att sitta vid datorn, kul liv. Men faktiskt har jag även följt med mamma för att besikta bilen och sedan gått på en långpromenad med min hund, Stella! Sen åkte vi upp på lillänge och köpte godis och lite annat. När jag kom hem, solade jag. Hm, halva dagen har jag suttit vid datorn, har även fotograferat en massa, bara några bra men ändå, tänkte visa några av dom nedan. Imorgon ska jag eventuellt till stan med Johanna, det ska bli kul, längtar. Puss! 
  
  
 

dagen

Hej!
Kör ett snabbinlägg. Idag har jag inte gjort så mycket, slappat för det mesta, va in på affären en snabbis mitt på dagen annars har jag bara varit hemma! Jag vet egentligen inte vad jag gjort, dagen gick så jävla fort.. Hm, imorgon kanske jag far till stan eller något, vi får se! Vad har ni gjort idag då?

BILDBOMB SEN IGÅR!













Fantastisk dag med Johanna.

hej alla läsare. 
Åh dagen har vart fantastisk, det började men att Johanna kom till mig runt 11. Vi solade osv, sen lite senare gick vi en sväng ner till sjön, vi fotograferade, en jädra massa, ni kommer få en massa bilder här nedan, både på mig, och Johanna! Jag kommer skriva rätt snabbt nu så klaga inte på slarvfel :s Har bråttom till sängen, sjukt trött efter dagen och all nedladdning av bilderna som krånga. Men i alla fall, super mysigt hade vi, vi gick även på en super mysig picknick, haha bra utsikt hade vi, not. Rakt in i några träd typ? bättre ställen fanns ju men vi orkade inte gå längre.. Ehm kolla bilderna istället, orkar inte skriva men vi hade det i alla fall underbart, bloggar mer imorgon, puss och kram!

Johanna:


Från picknicken:


Jag:

shoflöjt!

Hej alla FANTASTISKA läsare.
idag ska jag träffa min underbara vän, Johanna! Vi ska ut på picknick, vi får se vart vi går. Vi tar med oss kameran så vi kan fotografera lite och sedan lägga ut på bloggen. Just nu gör jag inte så mycket, väntar på Johanna som ska ta 10.30 bussen hit, då ska vi hämta henne vid sibylla..

--> NAGLAR <--
Det är alltid fint att måla naglarna i någon vacker färg, ta den du själv gillar. Själv tycker jag rött är fint, även på tånaglarna.
Du kan ju ha en ljus färg nu under sommaren, eller du kan ha vilken färg som helt egentligen men under sommaren föredrar jag ljusa färger som blå, grön, rosa, gul, vit, orange, beige, lila osv..
Tänkte ifall du ville veta, om du vill ha en fin och jämn yta på naglarna, använd en "nagelborste" eller vad dom kallas, mjuk svampaktig sak som gör naglarna lena, "dra" även ned nagelbanden innan du målar, vet inte direkt varför man gör det, men gör det...!
Sen när du målat med någon färg och det torkat, ta ett genomskinligt nagellack, färgen håller längre då, tycker jag i alla fall! Bild på mina nagellack.. :


SANDRA TIPSAR!

Hej alla goa läsare. 
Idag har det var en sån där slappar dag, jag har legat ute i solen med bikini, underbart. Hoppas det blir en riktigt bra sommar i år, det regnade precis men nu när jag kollar ut ser jag lite blå himmel igen.
Jag tänkte i alla fall ge lite tips på body butter's från the body shop! dock finns dom BARA under rea perioder. 
Min favorit är fläder, dock är den slut så nu har jag papaya, blåbär och passionsfrukt, ljuviga dofter alltså, passar perfekt nu till sommaren, REKOMMENDERAS STARKT! Själv gillar jag blåbär eller passionsfrukt bäst, men det är ju en smaksak. Ha det gött, imorgon blir det mys med Johanna, piknick osv, fortsättning följer, lalala..

söndag, slappar dag!

Hej.
Idag har är en typiskt slappar dag, ska även städa senare idag!
Just nu gör jag inte så mycket, är lite småhungrig men ska snart ut i finvädret, kanske inte är  knallblå himmel och strålande sol men det är i alla fall 18+ ute så det är ju bra! Jag har absolut ingen fantasi om vad jag ska blogga om, så om ni har tips och idéer så skulle det var awesome. Det blir ett kort inlägg nu, då jag vill ut fort som fan, nejdå men vi hörs sen, skriver ett inlägg ikväll, lite mer i detalj.
Pussar och kramar, bjuder på en snygg bild på mig sen i Fredags.

Lördag!

Hej alla härliga läsare!
Idag lördag har jag inte gjort så mycket, åkte in till stan med mamma en sväng för att köpa foundation borste och lite annat, följde även med några trosor från gina hem, good! Snart ska jag väl sätta på mig lite varmare kläder och dra ner till sjön, det va någon grillning med alla som bor här typ, eller va det var! Sen ska jag träffa Molly, mysigt. Vi har inte planerat vad vi ska göra men vi kanske åker till stan, eller in till brunflo, vad vet jag, vi får se.
Ska kanske fixa ny design till bloggen sen, ska även kanske fixa PRO så jag kan ta en "PRO design" också slipper man ju all den hemska reklamen..

Kramar så länge!

5 sanningar om mig.



* Jag hatar att ha ögonkontakt med personer jag inte känner!
* Jag har aldrig provat att röka eller någon form av alkohol!
* När jag var mindre var jag i form utav nån "pojkflicka", lekte typ aldrig med dockor, bara med bilar!
* Jag måste ha äkta märken på saker, exempelvis converse, kan inte gå i oäkta. 
* Om jag får pengar, kan jag inte spara dom utan köper upp dom innom några dagar..

UNDERBAR DAG MED KAJSA OCH JOHANNA!

Hej alla underbara läsare! 
Idag har jag vart med bästa Johanna och Kajsa, vi åt lunch på stan, en smarrig macka på goûter eller hur fan det stavas! Efter det, kollade vi runt lite i affärerna, ÅH det finns så jävla mycket man vill ha, om man va rik.. då jävlar, haha! Själv shoppade jag, som vanligt, idag blev det smycken från glitter och ett par mjukisbyxor från BikBok, allt var på rean dessutom. Sen skulle vi gå hem till Kajsa, men innan det stannade vi till vid badhusparken och spelade minigolf i det underbara vädret, det gick väl.. sådär. Kajsa vann, blabla. HAHA ni skulle ha sätt Johanna, på sista banan, hon fick 44 puttar på ett HÅL, fuck good, haha, jag fick 18 st på samma hål och Kajsa 4, den muppen. 
Orkar inte skriva mer nu, kanske gör nå mer inlägg senare, ni måste även ge tips på vad jag kan skriva om! Tack och hej leverpastej. 

Från golfen:


Och sist men inte minst, dagens shopping!:


Dagens shopping med Johanna!

Hej alla glada/sura/ledsna/hungriga/PMS galna osv..
Idag har jag vart med underbara Johanna på stan, vi hade det awesome! Besök hennes blogg  -->HÄR<-- 
Alltså åh, Östersund är så jävla litet, så jävla tråkigt att gå i stan här, tar typ 10minuter att gå igenom alla affärer, men det finns fan inget annat "socialt" att göra heller så.. ! Det var REA, så det gillar vi, det var rea på alla affärer vi var in på, grymt. Köpte ett armband från glitter, (50% så det blev 45-50kr typ), sen ett linne på BikBok (50% så det blev 75kr ungefär..), sen en body butter från the body shop, papaya (kostade 85kr på rean, ordinarie 175kr) så det var ett bra köp! Sedan köpte jag ett till linne på GinaTricot, dock INTEpå rean, hehe men var nöjd med köpet i alla fall, den gick på 299kr (rosa och vit) .. Kolla bilderna nedan. Ehm, efter vi hade vart på stan tog vi 16.15 bussen hem till Johanna, aldrig vart hos henne så hon visade mig runt, sen satt vi vid facebook och bloggen! Hon glömde visa mig stallet, och hennes sjukt fina hästar, och kanin så vi sprang ut för att hinna kolla på dom innan jag skulle hem.. Ja så såg min dag ut, underbart! Imorgon ska jag träffa Kajsa, och Johanna igen! 
 
Miljoner kramar. 


 
 
 
 
 
 


SOMMARLOV!

Hej och håå!
Sommarlovet är här, underbar dag med härliga människor. I sommar ska jag göra en massa kul, träffa massa trevligt folk och bara leva livet! Ska eventuellt t sthlm, sen ska man ju på yran, storsjöcupen osv.
Skoldagen var kort idag, vi började nio, då städade vi ur våra skåp och pratade lite, sen slutade vi, runt halv elva tror jag det var. Liiiite tråkigt att jag börjar typ bli sjuk nu första dagen på sommarlovet, hostar som FAAAN, usch!
jaja, nu håller jag på att kolla igenom facebook, kollar in lite bloggar och annat kul så vi hörs imorgon, bjuder på en bild !

Ny blogg!

Hej alla underbara människor!
Nu har jag äntligen skapat en ny blogg, så välkommen. Nu ska jag försöka blogga åtminstone en gång om dagen eftersom jag har mer tid och så nu under sommarlovet. Det har hänt mycket sen jag blogga sist men det orkar jag inte berätta om, kan berätta om dagen bara, haha..
Dagen började med att jag klev upp, runt 6.00 tror jag, jag åt frukost, tog på mig idrottskläder och for till Kajsa. Vi tog bussen till Hovallen där vi hade friidrott, hela dagen, sjukt segt. (no pictuers) !!
amen i alla fall, där gjorde vi en massa grenar, kula, höjdhopp, längdhopp, 400m och 60m. Det gick bra, gjorde mitt bästa i alla fall och alla andra var också super duktig, heja heja. Jag vet inte om vi vinner eftersom man fick olika poäng för hur "bra" man var typ, men jag hoppas vi vinner och får tårta imorgon, wehoo.
Imorgon blir det skolavslutning, så sjukt underbart nice, haha. Berättar mer om dagen imorgon.
Puss och kram på er.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus